кадър; bgonair.bgВМРО подписа за Конституцията и се договори за референдум. По

...
кадър; bgonair.bgВМРО подписа за Конституцията и се договори за референдум. По
Коментари Харесай

Сиди: По време на изборите за ВНС ще има референдум по 3 въпроса

кадър; bgonair.bg

Вътрешна македонска революционна организация подписа за Конституцията и се контракти за референдум. По какви въпроси ще има национално допитване?

" Исканията на митинга към оня миг бяха такива - за Велико национално заседание. Поставихме 6 нужни условия за нашата поддръжка, имахме динамични диалози с ГЕРБ в последните дни. Половината от изискванията ни влязоха в главния текст - там приказваме за грамотна раждаемост ",  сподели за " Денят ON AIR " депутатът от Вътрешна македонска революционна организация Александър Сиди.

Сред останалите признати оферти на Вътрешна македонска революционна организация са тези българската общественост в чужбина и за написването на увод.

" Тези неща са към този момент част от плана, който е импортиран в Народното събрание. Влезе и това за наложителното гласоподаване. Когато направихме опит да въведем наказания, Конституционният съд сподели, че не може. ГЕРБ не одобриха предлагането за учебен ценз ", разясни Сиди.

 

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР